top of page

Søkeresultater

19 elementer funnet

 • Resertifisert som Kvalitetsklubb

  Gullhaug IL ble i 2014, som første lag i Vestfold sertifisert som Kvalitetsklubb på nivå 1. Vi har de siste årene jobbet med å resertifisert oss. Arbeidet stoppet dessverre opp under pandemien, men i januar 2022 kunne vi endelig slippe jubelen løs, da vi på nytt ble godkjent som Kvalitetsklubb!⚽️

 • Åpen treningsuke

  Velkommen til åpen treningsuke på Gullhaug i uke 14. Spre det glade budskapet og ta med barn som har lyst til å prøve å spille fotball til åpen trening. En særlig oppfordring til alle jenter om å bli med. Vi ønsker oss like mange jenter som gutter i klubben! Del gjerne innlegget så vi når mange nye fjes!

 • Fair Play-skole

  G2011 og G2010 gjennomførte sin første Fair Play-skole på Klubbhuset igår kveld. NFF sin Fair Play-veileder Atle Larsen formidlet et veldig viktig budskap om respekt, raushet og god folkeskikk på en flott måte. Spillerne deltok ivrig i diskusjonen og det ble gode refleksjoner, som skal ende opp i en forpliktende Fair Play-kontrakt for lagene. En flott kveld for fotballens holdningsskapende arbeid ⚽️👏🏻

 • Miniturnering på GIL

  I fantastisk fint vårvær, hadde Gullhaug G2012 invitert Hif og Hof til en liten miniturnering lørdag 12.mars. Det ble en veldig bra dag, mange fine kamper, god stemning, medaljeutdeling, kiosk og mange gode tilbakemeldinger ⚽️⚽️🎖🏅 En god start på vårsesongen😊

 • Første kampen til Gullhaug IL`s seniorlag

  Gullhaug`s nystartede seniorlag hadde sin første kamp mot Skoppum på Hvitstein stadion 9 mars. Det ble en tøff start for laget og kampen endte med 1-6 tap. Ettervhert som kampen skred frem så viste det seg at en del av de eldste i laget fortsatt har mye å bidra med!! Laget som spilte bestod av 17 spillere, derav 5 juniorpillere som hospiterer på seniorlag. Vi gleder oss til fortsettelsen⚽ Les Bombadills sin artige oppsummering av kampen i vedlagt link: https://bombaball.blogspot.com/2022/03/gullhaug-skoppum-1-6.html?fbclid=IwAR3FctTDveyjLL6rMUwpy8kRJuDwSCh95EpO9mNti0cISiPE8O8hiZz8UEk Neste kamp er hjemme mot Re 23/3 kl 20 på Hvitstein KGbane. Velmøtt!!:)

 • NOAH midler

  Vi har fått 300 000 kroner av NOAH øremerket miljøtiltak på Gullhaug Idrettspark! Pengene går til vårt pågående kunstgressprosjekt, i form av midler til miljøvennlige olivenkjerner som innfyll. Vi ønsker å takke NOAH for å ha tro på prosjektet vårt, og for drahjelpen på vei til å realisere drømmen; en miljøvennlig 11ver kunstgressbane til glede for store og små, HELE ÅRET! Tusen takk!

 • Innkalling til Årsmøte i Gullhaug IL 2021

  Årsmøtet i Gullhaug skal etter planen avholdes 17. mars kl 18.00. Se vedlagt innkalling.

 • Grønt lys til garderoberenovering!

  I mai fikk GIL innvilget 500 000 kr fra Sparebankstiftelsen DNB til oppgradering av garderobeanlegget. Men! Det er langt mellom en innvilget søknad og faktiske penger på konto. Prosjektet har en total kostnadsramme på 1,4 millioner kroner. Med kommunen på eiersiden måtte flere formaliteter på plass. tTerje har jobbet målrettet med diverse dispensasjonssøknader og finansieringsplan. Prosjektet vil finansieres med spillemidler, momskompensasjon, tilskudd fra Sparebankstiftelsen og dugnadsinnsats. Terje og Hanne Lise har jobbet med denne saken i nærmere ett år. Det har blitt MANGE telefoner, søknader, møter og e-poster. De har fortsatt fremover skritt for skritt, selv om fremgangen i lange perioder best kan beskrives som et «hamster i hjul». Godt samarbeid med Susanne Poulsen (Kulturkonsulent Holmestrand kommune), Rasmus Mjaugeto (rådgiver Fylkeskommunen) og Åsmund Berge (fagdirektør Kulturdepartementet) har endelig gitt resultater. Vi har omsider fått grønt lys til byggestart, og 500 000 kroner er utbetalt fra Sparebankstiftelsen! Takk til alle dugnadssjeler, i og utenfor klubben, som har bidratt med sin kompetanse. Vi gleder oss stort til å komme skikkelig i gang!

 • Gøy med ball

  Vi håper at barna har kost seg på Gøy med ball i høst. Vi tar en pause fremover nå, med tanke på korona-situasjonen og de retningslinjer som nå er. Vi har ikke fått beskjed om å stenge ned, men vi ønsker å være "føre var". For de andre lagene som trener inne, så oppfordrer vi til at foreldre ikke er med inn under treningen, men det går jo ikke med de minste. I første omgang tar vi pause ut november, men det kan nok hende at juleferien for Gøy med ball starter allerede nå. Vi håper å se alle sammen igjen når vi starter opp igjen.

 • Oppdaterte koronavettregler

  I oktober kom det nye innskjerpende smittevernsregler fra myndighetene, de er som følgende.

 • God stemning på kveldstreninga til jentene

  I går kveld var det topp stemning på kunstgressbanen når J08 og J09/10 hadde trening! På sidelinjen kunne det høres mye fnising på banen. Det er akkurat slik det skal være!! Jentene er en sårbar gruppe i fotball, og det er viktig at vi tar godt vare på de. Trenerne til disse lagene, sammen med jenteansvarlig har gjort en super innsats for å få disse lagene opp å gå igjen etter en trøblete sesong med korona og stort frafall. Vi gleder oss til fortsettelsen!!:)

 • Høstdugnad 2020

  Det nærmer seg slutten for årets fotballsesong, og det innebærer opprydning rundt klubbhuset og på fotballbanene. P.g.a. dårlig vær har den blitt ustatt til torsdag 22/10 kl 17.30 - 19.30. Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å delta. Det vil bli grilling av pølser til alle som deltar.

bottom of page